ΕΤΣΙ βλέπουν την επόμενη μέρα στην Πάφο μετά την τεσσάρα – ΔΗΛΩΣΗ Μελαϊση στο {TS}

ΕΤΣΙ βλέπουν την επόμενη μέρα στην Πάφο μετά την τεσσάρα – ΔΗΛΩΣΗ Μελαϊση στο {TS}

Η Πάφος πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με… εκκωφαντικό τρόπο, αφού κέρδισε την Ομόνοια στο ΓΣΠ με 2-4, παρότι έχανε με 2-0.

Μάλιστα, πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της σε διάστημα μόλις… οκτώ λεπτών (!), γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Στην Πάφο πάντως, παραμένουν προσγειωμένοι και δεν θεωρούν ότι πέτυχαν κάτι σημαντικό, πέρα από μία μεγάλη νίκη, η οποία όμως απλά δίνει τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο.

Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί, είναι και η σύντομη δήλωση που έκανε στο ThemaSports, ο εκπρόσωπος Τύπου της Παφιακής ομάδας, Πέτρος Μελαϊσης:

«Προχωράμε σεμνά και ταπεινά. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE